Wij zoeken een nieuwe collega!

Omdat onze opdrachten zich gestaag uitbreiden, zijn wij op zoek naar een:

Learning & development consultant

met een achtergrond in opleidingskunde, bedrijfskunde of veranderkunde,

die goed in ons team past. 😊

De toekomst kan niemand voorspellen. Maar één ding weten we zeker: de veranderingen rondom technologie en in de maatschappij gaan sneller dan ooit. De impact op bedrijven zal enorm zijn. Wij geloven dat door aandacht voor de ontwikkeling van de medewerkers, bedrijven nu en straks in staat zijn om hier succesvol in mee te bewegen.

JANZ loopt warm voor bedrijven in de praktische sectoren. We helpen hen met hun uitdagingen van alledag en stellen daarbij hun mensen centraal. We ondersteunen deze bedrijven onder andere in:

 • het mogelijk maken en organiseren van leren op de werkvloer;
 • het realiseren van kennisborging en continue kennisoverdracht;
 • het verbeteren van (onderlinge) communicatie en samenwerking op de werkvloer en met klanten;
 • cultuur-issues;
 • het ontwikkelen naar een lerende organisatie, die klaar is om te groeien en voorbereid is op de toekomst.

We geven (leiderschaps-)trainingen, verzorgen trajecten werkplekleren, geven begeleiding bij bedrijfsoverdracht en -overname, ontwikkelen (online) content en we begeleiden in ondernemerschap- en strategieontwikkeling. Waarom zo’n breed palet? Voor leren in organisaties moet de werkomgeving zó worden ingericht dat er geleerd kan worden. Dat vraagt behoorlijk wat van de organisatie en de leidinggevenden. We sturen niet alleen op leerinterventies, maar kijken ook naar de bedrijfskundige kant van de vraagstukken. Door vanuit die hoek met leren en ontwikkelen aan de slag te gaan, komen bedrijven in beweging en kan het verschil gemaakt worden.

We zijn een jonge organisatie met de ambitie om te groeien. En daarom willen we er graag een collega bij die goed in ons team past. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen inbreng. Idealiter ben je tussen de 24 en 36 uur beschikbaar.

We zoeken:

 • iemand die empathisch is en er plezier aan beleeft om anderen stappen verder te helpen;
 • iemand die begrijpt hoe bedrijven werken en ze goed kan analyseren;
 • iemand die mensenkennis heeft en ziet wat de rollen van de verschillende medewerkers in organisaties zijn;
 • iemand met marktkennis en ontwikkelingen in de markt nauwlettend volgt, en de impact van die ontwikkelingen op mensen en bedrijven begrijpt;
 • iemand met een warm netwerk en dat netwerk handig inzet voor het genereren van werk;
 • iemand die consultancy opdrachten zelfstandig kan uitvoeren.

Zie jij het al helemaal voor je hoe je meedraait bij JANZ, en wil je volop bijdragen aan onze missie? Dan zien we je reactie met plezier tegemoet!

Van 21 december tot en met 3 januari maken wij even pas op de plaats en vanaf 4 januari zijn wij weer bereikbaar. De sluitingsdatum voor de reacties is woensdag 27 januari. Startdatum is tweede kwartaal van 2021.

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Marloes Bos: m.bos@janz.nl. Naar dit e-mailadres kan je ook je sollicitatie versturen.

Wie weet tot gauw!

Groeten van Team JANZ

(Nee bedankt, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.)