Veronique

Coachende bedrijfskundige die graag mensen helpt te ontwikkelen

Veronique Ter Stege

Coachende bedrijfskundige die graag mensen helpt te ontwikkelen.
analytische-bedrijfskundige-2

Hoi, ik ben Veronique

Ik krijg energie van het trainen en ontwikkelen van mensen. Ik put daarvoor uit mijn bedrijfskundige achtergrond. Ook heb ik vanwege mijn master Supply Chain Management veel inzicht in goed georganiseerde processen. Uit ervaring weet ik dat het organiseren van een goed lopend proces voor veel bedrijven een flinke uitdaging is. Ik geloof dat organisaties die uitdagingen het hoofd kunnen bieden door aandacht te geven aan zowel de ‘harde’ als aan de ‘zachte kant’: ménsen maken de organisatie, en hun houding en gedrag vormen de sleutel tot succes. 

De balans tussen de harde en zachte kant maakt de beweging mogelijk waar bedrijven vaak naar op zoek zijn. Toch kan dit als lastig en ongemakkelijk ervaren worden. Daar ondersteun ik de ondernemers en medewerkers gaandeweg het proces in. Op deze manier kom ik samen met een bedrijf tot de gewenste resultaten. En dat is dan ook mijn kerngedachte: samen kom je zoveel verder dan alleen!

De zachte kant – het ontwikkelen en inzetten van soft skills – interesseert mij enorm, en daarom volgde ik onlangs de opleiding Basis Coach. Die opleiding heeft mij extra inzichten gegeven in het begeleiden van mensen bij hun vraagstukken en het optimaal benutten van hun talenten. Ik zet mijn coaching dan ook graag in om bedrijven verder te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Daarnaast vind ik het vormgeven van trainingen erg leuk, want daarin kan ik mijn creatieve ei kwijt. Ik ga bevlogen met de vraagstukken van mijn klanten aan de slag en ben altijd op zoek naar de beste oplossing. 

In mijn vrije tijd sport ik graag: hardlopen, wandelen, fietsen en met name skiën zijn geliefde hobby’s van me. Ik geef ski-les aan zowel kinderen als volwassenen. Ook in mijn vrije tijd geniet ik er dus van om mensen dingen te leren en ze plezier te laten beleven! 

Zin in een kopje koffie?

Ik kom graag een keer bij je langs om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.