Nieuwe website voor JANZ!

We zijn er – online – even tussenuit geweest. Maar we hebben zeker niet stilgezeten! Op de achtergrond hebben we namelijk keihard gewerkt aan een nieuwe website. Een website die veel concreter beschrijft wat wij precies doen en tegelijkertijd een uitstraling heeft die nog beter bij ons past (vinden wij πŸ˜‰). Ons werk blijft hetzelfde, maar hopelijk kunnen we onze werkwijze en filosofie via onze nieuwe site nog duidelijker naar de lezer overbrengen.

Leren in het bedrijf

Bij JANZ begrijpen wij heel goed dat β€˜leren’ niet voor iedereen dagelijkse kost is, daarnaast is het ook nog eens een breed thema. Om aan de hand van praktijkvoorbeelden te laten zien wat we doen, zorgen we via onze nieuwe website regelmatig voor een kijkje in onze keuken van JANZ. Zo willen we aan de hand van voorbeelden bij onze opdrachtgevers inzicht geven hoe onze werkwijze in de praktijk op diverse manieren kan uitpakken. Iedere leervraag is tenslotte anders. Op deze manier willen we u ook online meer van dienst zijn en geven we u een goed beeld wat JANZ kan betekenen.

Dan is het nu zover: met veel trots presenteren we hierbij onze nieuwe website! We zijn erg benieuwd of u ons digitale visitekaartje net zo kunt waarderen als wij zelf. 😊