Jannie Takkebos

Bedrijfskundige, oprichter van JANZ, én de reden dat wij JANZ heten!

Jannie Takkebos

Bedrijfskundige, oprichter van JANZ. én de reden dat wij JANZ. heten!
analytische-bedrijfskundige

Hoi, ik ben Jannie

Ik ben bedrijfskundige, oprichter van JANZ. én de reden dat wij JANZ. heten. Jans, maar dan Zakelijk. 

Vijf jaar geleden richtte ik JANZ. op. In die vijf jaar hebben we een grote ontwikkeling doorgemaakt. We begonnen ons werk op het snijvlak van arbeidsmarkt, onderwijs en overheid, maar onze aandacht verschoof meer en meer naar het helpen van bedrijven om toekomstbestendig te worden. Het traject Werkplekleren is daarvoor een belangrijke aanjager geweest: we begaven ons in bedrijven in de praktische sectoren, en we zagen daar de worsteling van ondernemers om staande te blijven in de snel veranderende markt. We gaven hen handvatten om hun organisatie en hun teams sterker te maken.

En dat werkt breidt zich steeds meer uit. JANZ. heeft ervaring in het in beweging krijgen van mensen in organisaties. Zelf ben ik vooral gericht op de ondernemers. Ik ga verandertrajecten met hen aan en pak de pijn bij de kern aan. Met mijn scherpe oog voor processen en mensen ben ik in staat om op een opbouwende manier lastige thema’s aan de kaak stellen. Ik help ondernemers naar een veerkrachtige en weerbare manier van ondernemen. Daarbij richt ik me ook op wat wél goed gaat in hun bedrijf en ik bouw dat verder uit. Bij verschillende klanten leid ik het traject intern.

Eind 2021 rondde ik de Master Management & Organization aan TIAS af. Die opleiding heeft mij enorm veel bevestiging gegeven van waar we bij JANZ. aan werken: leiderschap en het mogelijk maken van veranderingen in organisaties. In onze aanpak combineren we de harde kant (ondernemen en processen) met de zachte kant (soft skills en leiderschap).

Ik ben trots op JANZ.!  We onderscheiden ons door een grote ‘doe-factor’; we laten het niet bij advies alleen, maar helpen onze klanten ook daadwerkelijk verder door met hen op te lopen en het goede voorbeeld te geven.

Zin in een kopje koffie?

Ik kom graag een keer bij je langs om de mogelijkheden van JANZ. voor jouw organisatie te bespreken.