Even voorstellen, onze nieuwe collega Marloes! 🙂

Team JANZ groeit! Per 1 februari gaat de leuke en talentvolle Marloes Bos ons team van ‘leerprofessionals’ versterken. Tijd om haar wat beter te leren kennen. Hieronder stelt zij zich graag voor:

“Na een paar jaar stevig te hebben doorgepakt in allerlei soorten vrijwilligerswerk én als fulltime moeder van een jong gezin, is voor mij nu een nieuwe fase aangebroken. Ik ben van huis uit onderwijskundige en een leven lang leren heeft mij altijd enorm geboeid. Ik kijk er dan ook erg naar uit om bij JANZ het leren in organisaties optimaal vorm te geven. Een onderwerp naar m’n hart, want net als mijn collega’s van JANZ geloof ik dat leren en ontwikkelen tot veel positieve resultaten in de meest brede zin van het woord leidt. Ik zie de bewijzen daarvan overal om me heen. Want het mooie is namelijk: leren gaat vaak vanzelf. Maar soms heeft het ook een duwtje in de rug nodig. En precies daar ligt onze gezamenlijke passie. Naast het implementeren van leren in organisaties zal ik me gaan bezighouden met de ontwikkeling van (online) leermaterialen. Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan bij team JANZ! Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort. En wil je meer van mij of van ons werk weten? De koffie staat voor je klaar.”