Menu

Even voorstellen, onze nieuwe collega Ingrid! πŸ™‚

Yes, wij hebben er weer een nieuwe collega bij! πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ Ingrid komt ons team per direct versterken in de functie van projectmedewerker. Fijn dat je erbij bent Ingrid! De klussen voor JANZ stapelen zich momenteel in rap tempo op, dus een paar extra handen & hersens zijn van harte welkom. Voor ons is Ingrid een oude bekende, voor de rest stelt zij zich hier graag even voor:

Beste allemaal, Ik ben Ingrid en ik heb veel zin in mijn nieuwe werk bij JANZ. Ik zal gaan werken als projectmedewerker leren & ontwikkelen in organisaties. Het is zo mooi om mensen op de werkvloer te laten leren, want het draagt bij aan een positief zelfbeeld Γ©n aan het resultaat van het hele bedrijf.

Ik heb eerder gewerkt bij kenniscentrum Aequor (daar leerde ik Annemarie en Jannie al goed kennen), het Kenniscentrum GOC en de examenleverancier voor groen onderwijs Groene Norm. Ik heb veel ervaring met ondersteuning bij het ontwikkelen van kwalificatiedossiers voor het MBO, lesmaterialen en examens. Bij JANZ zal ik me vooral bezig gaan houden met het ontwikkelen van leerproducten en e-learning content, en zal ik ondersteuning geven bij de trajecten van Werkplekleren.

Thuis geniet ik volop van onze plek in het buitengebied van Ede, waar ik woon met mijn man en ons roedeltje lieve dieren.

Wie weet komen wij elkaar binnenkort tegen, via JANZ! Aangenaam kennis te maken. 😊