Jannie, -> analytische bedrijfskundige

Jannie is bedrijfskundige, oprichter van JANZ, én de reden dat wij JANZ heten. Jannie, maar dan Zakelijk. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan op het snijvlak van arbeidsmarkt, onderwijs en overheid, als projectleider en als procesmanager rondom thema’s zoals goed werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid en optimale aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt. Jannie biedt organisaties graag handvatten om structuur en vorm te geven aan leren en ontwikkelen. Ze heeft een scherp oog voor processen en mensen en kan op een vriendelijke, opbouwende manier lastige thema’s aan de kaak stellen. Ze is gedreven, heeft een uitstekende helicopterview en ze zorgt voor beweging. En als klap op de vuurpijl: deze dame is de studieboeken weer ingedoken! Ze volgt nu de Master in Management & Organizations, waarin ze veel leert over veranderkunde.


Richard, -> doortastende HR-Partner

Richard heeft een achtergrond in Human Resources en is jarenlang actief geweest in de uitzendbranche. Hij heeft veel ervaring opgedaan als coachende interimmanager, trainer en begeleider van processen op het gebied van ondernemerschap. Complexe problemen ziet hij als een plezierige uitdaging en hij helpt graag bij het maken van keuzes over investeringen, personeel, beleid en koersbepaling. Hij heeft een proactieve houding naar de interne en externe klant. Richard is ook onze financiële man: hij weet alles van begrotingen, resultaatverwachtingen en debiteurenbeheer. Hij streeft altijd naar goede contacten – menselijkheid in zakelijkheid –  en wil laagdrempelig zijn. Heeft humor en is to-the-point, denkt buiten de lijntjes, maar maakt graag ook gebruik van al bewandelde paden. Hij brengt mens en arbeid graag optimaal met elkaar in balans.


Annemarie, -> pragmatische onderwijskundige

Annemarie is een ervaren onderwijskundige, zeg maar gerust: seniorniveau. Naast Onderwijskunde studeerde ze Essentials in change and consulting (SIOO). Het grootste deel van haar loopbaan speelt zich af in en rondom het MBO. Daar heeft ze zich bezig gehouden met de ontwikkeling van beroepscompetentieprofielen, kwalificatiestructuren, opleidingen en examineren. Ze houdt zich nu graag bezig met de ontwikkeling van de beroepspopulatie. Ze ontwikkelt daarvoor e-learningmodules en ze adviseert bedrijven over de ontwikkeling van mensen en hun bedrijf. Ze is een heel kundige, rustige begeleider, die ook voor de lastigste vraagstukken wel een oplossingsrichting kan bedenken. Annemarie is daarom een fantastische vraagbaak voor haar collega’s. Pragmatisch en slim!


Ingrid, -> doelgerichte aanpakker

Ingrid is projectmedewerker leren & ontwikkelen in organisaties. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan in de onderwijswereld. Ze werkte bij verschillende kenniscentra en examenleveranciers.
Daar heeft zij veel ervaring opgedaan met het ondersteunen bij kwalificatiedossier-ontwikkeling voor het MBO en lesmaterialen en examens. Bij JANZ houdt Ingrid zich vooral bezig met het ontwikkelen van leerproducten en e-learning content, en ondersteunt zij bij de trajecten van leren & ontwikkelen in een organisatie, zoals bijvoorbeeld Werkplekleren. Ingrid kan zich als geen ander vastbijten in ingewikkelde, bewerkelijke klussen. Ze is plichtsgetrouw en tevreden, en ze is onze rots in de branding.


Marloes,  -> verbindende onderwijskundige

Marloes is onderwijskundige en al heel wat jaren geleden afgestudeerd in competentiegericht onderwijs voor luchtverkeersleiders. Nadat ze daar een aantal jaren gewerkt heeft aan onderwijsontwikkeling en coaching van instructeurs, is ze zich gaan richten op andere belangrijke gebieden in het leven (gezin en vrijwilligerswerk). Maar nu is ze al enige tijd vol aan de bak voor JANZ! Marloes houdt erg van de praktisch geschoolde doelgroepen, zoals die van de trajecten van Werkplekleren: de keihard werkende, technisch geschoolde dames en heren van de werkvloer. Zij kunnen soms best even wat hulp kunnen gebruiken bij het handig inrichten van hun werk en bij het mogelijk maken van leren op de werkplek. Het laten groeien van individuen en teams geeft haar energie. Ze heeft liefde voor mensen, is doorgaans hartstikke vrolijk en ze is lekker doelgericht ingesteld (hoewel ze ook niet huivert voor een stevig wetenschappelijk artikel).